Szerezz ingyen weboldalt civil szervezeted számára

Kovács Csilla vagyok, a StudioFox webdesignere. Azért kezdtem 2020-ban weboldalak tervezésével és megvalósításával foglalkozni, mert hiszem, hogy minden vállalkozásnak (legyen az mikro vagy multi), egyesületnek vagy alapítványnak szüksége van arra, hogy jelen legyen az online térben. Egy felületre, ahol bemutathatja a szolgáltatásait, termékeit és azt, hogy mivel foglalkozik pontosan.
 
Azt is tudom, hogy a mai világban mekkora terhet ró egy civil szervezetre egy weboldal elkészítése – nehéz kigazdálkodni a szűkös anyagi keretből.
Éppen ezért minden hónapban lehetőséget kínálok egy közhasznú egyesületnek vagy alapítványnak arra, hogy ingyen jusson weboldalhoz.
 
Az érdeklődőknek ki kell tölteni a jelentkezési lapot, ami alapján elkészítek egy bemutatkozó posztot. Ezeket a posztokat osztom meg minden hónap 20-30. között a StudioFox Facebook oldalán.
 
Az adott időintervallumban a legtöbb szavazatot kapott civil szervezet lesz a weboldal kedvezményezettje. (Az ingyenes weboldalcsomag tartalma: domain név 1 évre, tárhely 1 évre, főoldal + 5 aloldal).
A közös munka során folyamatos betekintést és visszajelzési lehetőséget biztosítok a partnerek számára, hiszen a célunk közös: egy reszponzív, jól teljesítő, felhasználóbarát, márkaépítő weboldal megalkotása.
 
Ha te is szeretnél a civil szervezetednek egy weboldalt, jelentkezz még ma az űrlap kitöltésével!

Jelentkezési űrlap

Gyakran Ismételt Kérdések

Közhasznú egyesületek, alapítványok, civil szervezetek.
Ingyenes weboldal csomagra, amelynek tartalma: domain név 1 évre, tárhely 1 évre, WordPress alapokon nyugvó reszponzív weboldal, amely egy főoldalból és 5 aloldalból áll.
Ki kell tölteni a https://studiofox.hu/ingyen-weboldal oldalon található űrlapot. Ezzel a részvételi szabályzat elfogadásra kerül. Az űrlap adatai alapján elkészül egy bemutatkozó poszt, amely minden hónap 25-30. között kerül megosztásra a StudioFox Facebook oldalán. Adott időszak alatt a legtöbb lájkot szerző poszt lesz a boldog tulajdonosa a weboldalnak.

A StudioFox Facebook oldalán létrehozott posztot kell eljuttatnia minél több emberhez és ösztönözni őket arra, hogy egy lájkkal támogassák a projektjüket.

Minden hónap 20-30. között van lehetőség a Lajkó gyűjtésre. A legtöbb lájkot összegyűjtő civil szervezet lesz a kedvezményezettje az ingyen weboldalnak.

A nyertessel a további egyeztetés telefonon esetleg személyesen történik. A szerveztek munkatársai heti rendszerességgel betekintést kapnak a munkába, ami az ő igényeik és elképzeléseik alapján történik. Az elvégzett feladatokról és a weboldal jelenlegi állapotáról heti szinten beszámoló készül a StudioFox online felületeire, amihez a civil szervezet előzetesen hozzájárul. Az elkészült weboldalon feltüntetésre kerül, hogy a weboldal a StudioFox jóvoltából készült el.
A weboldal tulajdonosa a civil szervezet. Az első évben a felmerülő költségeket (domain név, tárhely) tartalmazza a nyeremény. A második évtől kezdve a weboldal fenntartási költségei a civil szervezetet terhelik.
Azok a civil szervezetek, amelyek nem nyertek, a következő hónapban automatikusan újra megosztásra kerülnek a StudioFox Facebook oldalán egészen addig, amíg nem jelzik, hogy nem kívánnak tovább részt venni a kezdeményezésben. A korábbi szavazatszámuk viszont lenullázódik, minden hónapban újra indul a lájkok gyűjtése.